Zespół Fundacji Kliper stanowią pasjonaci morza, statków i żeglarstwa. Naszą pasją dzielimy się z Wami podczas szkoleń, warsztatów i rejsów. Zależy nam na rozwoju kompetencji kursantów, które stanowią o ich bezpieczeństwie na morzu. Dlatego przykładamy dużą wagę do rozumienia przyczyn i skutków procesów zachodzących na wodzie. U nas nie ma "wiedzy tajemnej"!

Nasi Instruktorzy posiadają wieloletnie doświadczenie żeglarskie i dydaktyczne, poparte praktyką pracy w jachtingu komercyjnym i gospodarce morskiej. Stale podnosimy swoje umiejętności, by zapewnić Wam szkolenia na najwyższym poziomie, podążające za zmianami w technologiach i przepisach.

PARTNERZY

Partnerem szkoleń z nawigacji elektronicznej jest PredictWind.

loga partnerzy

loga partnerzy